Bence Hajnal 0

Dobjuk fel az ötéves pulcsit!

17 people have signed this petition. Add your name now!
Bence Hajnal 0 Comments
17 people have signed. Add your voice!
2%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Kérlek olvasd végig!

Ha megkaptad a linket ami ehhez az oldalhoz vezet, az nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy idén leszel 5 éves és idén kapod meg a pulcsidat. Ha így van, olvass tovább, ha nem, bocsi, véletlen volt! :)


Azt gondoljuk, hogy ti is legalább akkora megtiszteltetésnek tartjátok az ötéves pulcsit, mint mi, és valószínűleg ti is büszkén fogjátok majd hordani velünk együtt. Kétség sem fér hozzá, hogy akkor is így tennénk, ha egy sima pulcsi lenne, mert az eszmei értéke az igazán fontos. Szerencsére azonban nem csak menő, de nagyon szép is ez a pulóver - a hátoldala legalábbis. És itt érkeztünk el a lényeghez: valószínűleg mind tudjátok, hogy az elülső oldala üres - bár nem volt ez mindig így -, ami kissé furcsa, vagy legalábbis úgy néz ki benne előlről emiatt az ember, mintha egy sima szürke mackófelsőt vett volna fel. Ahogy már kifejtettek, ez sem lenne baj, de ha lehetne szebb, hát miért ne legyen?

Talán már érzitek, hogy a mondanivalónk lényege az, hogy szeretnénk valamilyen kisebb mintát a pulóver elejére. Természetesen tudjuk, hogy az alapítványnak mennyi munkája van ezzel és minden más dologgal is, így konkrét mintákkal vetnénk fel nekik a dolgot, amiket később szavaztatnánk meg veletek, ehhez azonban tudnunk kell, hogy biztosan szeretné-e ezt rajtunk kívül más is, illetve pontosabban az idei ötévesek nagyobb része.

Azért indítjuk tehát ezt a "petíciót", de hívjuk talán inkább aláírásgyűjtésnek, hogy felmérhessük, hányan értetek egyet a dologgal, hányan szeretnétek valamilyen mintát a pulóveretek elülső oldalára. Ha szeretnél, egyszerűen "írd alá", és továbbítsd azoknak az ismerőseidnek, akikről tudod, hogy idén ötévesek, de még nincsenek a listán.

Köszönjük nektek!

Share for Success

Comment

17

Signatures