Jan Sadones 0

Vraag naar redelijkheid bij De Heer Schikorr!

68 people have signed this petition. Add your name now!
Jan Sadones 0 Comments
68 people have signed. Add your voice!
68%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Beste BZVC'ers,

Vrijdag 11/12/09, bij de match Rue de Flandre - Lokomotiv Broessel, mochten wij het zoveelste incident meemaken met de heer Schikorr, scheidsrechter in de BZVC. De naam op zich zegt u misschien niet direct iets, maar ik vermoed dat iedereen hem wel kent als de kleine, grijsharige, bejaarde en snel geagiteerde man, die niet zelden onredelijk en woest met gele kaarten staat te zwaaien. Bij poging tot conversatie blaft hij mensen consequent af, totaal respectloos. Hij slaagt er keer op keer in om matchen, die sportief verlopen, om zeep te helpen.  

Soit, die vrijdag was het dus weer van dat... Eén van onze spelers was later aangekomen, toen hij klaar was om in te vallen begaf hij zich naar de scheidsrechter om zijn aankomst te melden en zijn rugnummer te laten checken. Na deze (volledig correcte) wissel, werd de speler in kwestie afgeblaft door de arbiter en werd hem gevraagd 'wat hij op het veld kwam doen?'. Na de uitleg en zonder ongepaste reactie van de speler, werd hij van het veld gestuurd met een gele kaart en de woorden 'ge moogt direct terug vertrekken!'. Totaal verbaasd hebben we besloten het veld te verlaten om de match nadien verder af te werken zonder arbiter.

Normaal zouden we dit zo laten, maar vermits het voor ons het zoveelste incident is met deze arbiter, gaan we nu toch een klacht indienen.

Bij onze matchen tegen andere ploegen, hoor ik regelmatig mensen klagen over deze scheidsrechter, ondertussen bevestigd door 12 reacties van andere ploegen via e-mail. Daarom ook deze petitie (die samen met onze klacht zal overhandigd worden aan de BZVC).

Wij, als ploeg, willen niet langer onze matchen afwerken met zo'n scheidsrechter. We willen met deze petitie het signaal geven aan de BZVC dat we graag een relax uurtje willen zaalvoetballen (zoals dit normaal wel mogelijk is in de BZVC), zonder dat een onredelijke scheidsrechter dit hoeft te verpesten. Heel wat ploegen weten al op voorhand dat de match in een gespannen sfeer zal verlopen, wanneer ze de heer Schikorr zien toekomen als scheidsrechter. Niet vanwege spanning tussen de ploegen, maar wel door zijn onredelijk gedrag.  

Graag jullie steun (ondertekenen met naam + ploeg, aub)!  

De spelers van Lokomotiv Broessel (B-reeks BZVC).

Links


Share for Success

Comment

68

Signatures