Twan Stok 0

Onze studieadviseur Brigitte moet blijven!

144 signers. Add your name now!
Twan Stok 0 Comments
144 signers. Almost there! Add your voice!
95%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Onze geliefde studieadviseur, Brigitte Tel, zal wegens een meningsverschil met het faculteitsbestuur binnenkort niet meer werken bij onze opleiding.
Wij willen gezamenlijk aan het faculteitsbestuur aangeven dat we zeer op Brigitte gesteld zijn en graag willen dat Brigitte blijft. We kiezen geen kant in het conflict wat gaande is, wij willen alleen aan het faculteitsbestuur duidelijk maken dat het voor de studenten veel zou betekenen als Brigitte kan blijven. Wij hopen dat het faculteitsbestuur - na deze bijdrage in vorm van een petitie - haar beslissing om Brigitte te laten gaan zal heroverwegen.
Deze petitie zal samengevoegd worden met een mail naar het faculteitsbestuur. Ons streven is om uiterlijk de 13e deze mail naar het faculteitsbestuur te sturen.

Belangrijk!

Bevestig je inschrijving graag met je e-mail adres van de universiteit, DUS NIET TWITTER OF FACEBOOK. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van de petitie, wat essentieel is als we serieus genomen willen worden.
Het kan zijn dat de website om een donatie vraagt na het tekenen. In dat geval kun je de website gewoon sluiten, je hebt dan al getekend.Deel daarnaast de petitie met zoveel TN'ers als mogelijk, zodat we geen handtekeningen missen!

Share for Success

Comment

144

Signatures