Szakács-Vass Levente 0

Beszélgessünk továbbra is!

696 people have signed this petition. Add your name now!
Szakács-Vass Levente 0 Comments
696 people have signed. Add your voice!
70%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Christopher Mattheisen Elnök-Vezérigazgató Úr részére
Tárgy: Beszélgessünk fórum


Tisztelt Elnök-vezérigazgató Úr

Mi, a hivatalos T-Home Beszélgessünk fórum tagja azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy a fórum megszüntetésére vonatkozó döntésüket megfontolni, illetve visszavonni szíveskedjenek.

Hivatalos formában közel két éves múltra tekint vissza a fórum, ami jelenleg is egyedülálló, egyetlen versenytárs sem rendelkezik ilyen, az ügyfelekkel közvetlen kapcsolatot biztosító kommunikációs lehetőséggel. A fórumon jelenlévő, a cégcsoportot képviselő dolgozók szabadidejüket nem kímélve, tudások legjavát adva segítenek a hozzájuk forduló ügyfeleknek, fórumozóknak, ami az ügyfelek megelégedettségében, és a T csoport kedvező megítélésében is szerepet játszik.
A fórum közössége által felvetett problémák, ötletek, javaslatok, megfelelő irányítás mellett, –itt elsősorban Németh Attila munkáját emelnénk ki – a T csoport érdekeit szolgálták. Több javaslat megfontolásra, majd bevezetésre került, ez elősegítette a cég kedvező megítélését, és ha csekély mértékben is, de a megvalósított ötletek révén valószínűsíthetően gazdasági pozíciója is erősödött.

Jelenleg ez az egyetlen hivatalos lehetőség mind számunkra, mind az Önök számára hogy közvetlen formában, kölcsönösen segítsük, kiegészítsük egymást. A jelenlegi gazdasági helyzet, a kényszerű átszervezések, leépítések ellenére is tisztelettel arra kérjük, hogy a fórumot, mint egyedülálló, követendő példát, a jelenlegi formájában és vezetéssel biztosítsák számunkra, és a leendő ügyfelek számára.

Kelt: Budapest, 2010-11-25
Tisztelettel: a Beszélgessünk fórum lelkes felhasználói

Links


Share for Success

Comment

696

Signatures