Boris Malagurski 0

BESPLATNI UDŽBENICI ZA DECU SRBIJE

17221 people have signed this petition. Add your name now!
Boris Malagurski 0 Comments
17221 people have signed. Add your voice!
58%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Fondacija Alek Kavčić pokrenula je inicijativu besplatnih udžbenika za svakog đaka osnovne škole u Srbiji i već postavio besplatne udžbenike u PDF formatu na sajtu www.besplatnabiblioteka.com.

Ova peticija ima za cilj da široj javnosti približi koliko je važno da naša deca imaju kvalitetno i pristupačno obrazovanje. Za više informacija o onima koji eksploatišu našu decu zarad enormnog bogađenja stranih izdavača, pogledajte kratak dokumentarac:

https://youtu.be/_GNXB22MS6M

Bespaltni udžbenici odobreni su od strane Ministarstva prosvete i mogu da se koriste u nastavi, a obmane stranih izdavača koji brane svoj profit ne smeju proći. Oni već nedeljama šalju mejlove roditeljima u kojima iznose neistine, da tobože udžbenici nisu odobreni, i nastavnicima koje obučavaju kako da odgovore roditeljima, tj. da su im "ruke vezane", što nije tačno.

Svaka škola ovih dana odlučuje koje će udžbenike da koristi, od februara do aprila je proces odabira udžbenika i sad je jedina prilika da deca u Srbiji dobiju kvalitetne, od države sertifikovane i besplatne udžbenike.

Medijske hajke ne smeju nikoga da obeshrabre, narod je uz našu decu, njihovo obrazovanje i viziju bolje budućnosti u Srbiji!

Potpišite peticiju, širite dalje i pokrenite se kako bi vaša škola prihvatila besplatne udžbenike. VREME JE SAD!

* potpisivanjem ove peticije pristajete na primanje mejlova sa obaveštenjima od Borisa Malagurskog na Vašu imejl adresu.

Share for Success

Comment

17221

Signatures