Johanna Junker 0

BCW moet blijven!

60 signers. Add your name now!
Johanna Junker 0 Comments
60 signers. Almost there! Add your voice!
86%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Beste mede studenten,

Zoals vele van jullie misschien al weten door de email van Heather en Gerrie, is er sprake van het afschaffen van de Bachelor Communicatiewetenschappen. Met deze ongewone snelle beslissing gaan wij natuurlijk niet akkoord!! Daarom vragen we jullie om deze petitie te ondertekenen, waar een aantal hoofd argumenten in staan waarom ze de Bachelor niet zo maar kunnen stoppen.

Deze petitie zal vervolgens gepresenteerd worden aan het OWI-board voor 11 juni(!) om onze betrokkenheid en motivatie te laten zien als studenten. Alvast heel erg bedankt!


Communicatiewetenschappen moet blijven omdat…


1. Communicatiewetenschappen in Wageningen is een unieke studie die je nergens anders in Nederland kan doen. Het bied ons de mogelijkheid om actuele wereld problemen te koppelen aan communicatie, een veld waar ontzettend veel communicatie in nodig zal zijn!


2. Onze studie is onlangs nóg een keer verkozen tot Top Opleiding door Keuzegids Universiteiten, en laat dus de kwaliteit van onderwijs duidelijk zien!


3. Promoten met enthousiasme en vertellen waarom communicatiewetenschappen in Wageningen juist de plek is voor aankomende studenten! Veel van ons zouden hier heel graag bij helpen, we zijn communicatie gaan studeren om vergelijkbare problemen als deze op te lossen. We vinden het jammer dat we niet eerder benaderd zijn om voor dit probleem een oplossing te zoeken, en willen die kans graag nog krijgen!


4. Op 7 mei er geïnformeerd werd aan de opleidingscommissie dat de studie mogelijk gestopt zou worden, en op 11 juni moet door het OWI-board een beslissing over worden gemaakt over het advies. Wij zijn er niet van overtuigd dat een studie in een maand tijd volledig geëvalueerd worden zodat er een zorgvuldige beslissing gemaakt kan worden, en vragen daarom om meer tijd.


5. Het stoppen van de studie een gat zou creëren in het rijkelijke palet van studies in Wageningen, waar communicatie toch zo hard nodig is en ook nog veel van geleerd kan worden.


6. Op de website staat: “... Dat leer je in Wageningen: Bridging the gap!”. Wij willen doorgaan met die ‘bruggen bouwen’ tussen verschillende partijen, en willen dat die kans er blijft voor toekomstige enthousiaste studenten!

Share for Success

Comment

60

Signatures