Ramon Torné 0

La revista «Auriga» a tots els centres educatius

313 people have signed this petition. Add your name now!
Ramon Torné 0 Comments
313 people have signed. Add your voice!
63%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Petició al Conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya

 

Honorable Conseller, 


«Auriga» és l'única revista publicada en català dedicada a la difusió del món clàssic sobretot entre les nostres escoles i instituts. Aquesta publicació ha assolit una alta popularitat i acceptació, de manera que és ben coneguda també en molts altres àmbits relatius al món antic i la seva pervivència. A més a més, d'uns anys ençà, ha vingut organitzant activitats de caràcter pedagògic de gran vàlua, com són un notable nombre de cursos de formació de professorat o els ja tradicionals «fòrums Auriga», caracteritzats per una àmplia participació, una engrescadora originalitat i un molt bon nivell. 


Recentment l'equip de redacció d'aquesta revista ha rebut una notificació del Departament d'Educació que V. dirigeix comunicant-los que, a partir d'ara, el seu Departament ja no assumirà les subscripcions dels centres docents catalans tal com venia fent des de fa deu anys. 


Considerem aquesta decisió un greu error que posa en perill, no només la continuïtat mateixa de la revista sinó la difusió i el coneixement d'aspectes nuclears de la cultura i de la vida. També posa en perill la qualitat educativa —que per altra part V. afirma promoure— no només en les matèries de Cultura Clàssica, Grec i Llatí sinó en moltes altres disciplines relacionades com són la Història, la Filosofia, les Llengües, l'Art, etc.


Per tot això li demanem que revoqui la seva negativa a continuar subvencionant les subscripcions a la revista «Auriga» —cosa que havien fet fins ara sense cap inconvenient— de manera que aquesta arribi amb plena garantia a tots els centres educatius que depenen de la Generalitat.Sponsor

Petició promoguda des del blog de Ramon Torné .

Links


Share for Success

Comment

313

Signatures