Sfiduesi Demokrat 0

Firmos Peticionin kundër Masonerisë Globale & Mashtrimeve Botërore

12 people have signed this petition. Add your name now!
Sfiduesi Demokrat 0 Comments
12 people have signed. Add your voice!
12%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Populli shqiptar duhet të zgjohet nga ky gjumë i thellë, duhet të vetëdijesohemi, ata po bëjnë dhe po pregadisin planet e tyre mbi ardhjen e Dexhalit, Mesias së Rremë, dhe të gjitha këto zbatohen me plane sekrete ndaj të gjitha moshave, duke filluar që nga filmat vizatimor, kurse duhet të ZGJOHET DIKUSH dhe ta flet të vërtetën, sepse rinia jonë po imitojnë dhe po veprojnë shumë gjëra pa e ditur prapaskenën e saj!

Share for Success

Comment

12

Signatures