Επιτροπή πρωτοβουλίας κατοίκων Εξαρχείων 0

Ο ασταμάτητος θόρυβος σε έχει κάνει να χάσεις τον ύπνο σου; Ο ΟΤΕ φροντίζει να μην κλείνεις μάτι.Ανησυχείς για την επιβλαβή ακτινοβολία των κεραίων;

67 people have signed this petition. Add your name now!
Επιτροπή πρωτοβουλίας κατοίκων Εξαρχείων 0 Comments
67 people have signed. Add your voice!
7%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Πέρα από κομματικές εντάξεις και ιδεολογίες, καταργώντας τα στεγανά, τα Εξάρχεια μας ενώνουν.

Εμείς ως κάτοικοι τον Εξαρχείων έχουμε την δίκαιη απαίτηση να πάψει ο θόρυβος των μηχανημάτων του ΟΤΕ, Κωλλέτη και Εμ.Μπενάκη ΤΩΡΑ!

Ένας ασταμάτητος θόρυβος σε έχει κάνει να χάσεις τον ύπνο σου; Ο ΟΤΕ φροντίζει να μην κλείνεις μάτι.

Στη συμβολή της οδού Μπενάκη και Κωλλέτη, στην περιοχή των Εξαρχείων παράγεται ασταμάτητος και δυνατός θόρυβος σε εικοσιτετράωρη βάση ο οποίος προέρχεται από τις εγκαταστάσεις του κτηρίου του ΟΤΕ.

Οι κάτοικοι των πολυκατοικιών γύρω από το κτήριο του ΟΤΕ μαζί με την Επιτροπή Πρωτοβουλίας Κατοίκων Εξαρχείων, καταγγέλλουμε την ενέργεια του ΟΤΕ να εγκαταστήσει μηχανήματα που προκαλούν αυτόν το διαρκή και πέρα για πέρα ενοχλητικό θόρυβο καθώς προκαλεί ηχορύπανση και διατάραξη του ύπνου, της ησυχίας και της καθημερινότητας μας. Κατά συνέπεια υπάρχει ανησυχία για την υγεία μας, σωματική και ψυχολογική και το περιβάλλον.

Έχουμε ήδη απευθυνθεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για να γίνουν οι κατάλληλες μετρήσεις από εμπειρογνώμονες ώστε να επιβεβαιωθεί η παραβίαση των σχετικών τιμών σύμφωνα με τη νομοθεσία τόσο για την ηχορύπανση όσο και για την επιβλαβή ακτινοβολία που εκπέμπουν οι θηριώδεις κεραίες/εγκαταστάσεις του OTE.

Επίσης, έχουμε προχωρήσει διαδικασίες κατάθεσης εξώδικου.

Ζητούμε την άμεση επίλυση του προβλήματος με την παύση του θορύβου καθώς έχουμε χάσει τον ύπνο μας και θεωρούμε το συγκεκριμένο γεγονός ως μια ασυδοσία εκ μέρους του ΟΤΕ, καθώς εν γνώση του αδιαφορεί για τη δημόσια υγεία των κατοίκων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Επιτροπή Πρωτοβουλίας Κατοίκων Εξαρχείων, Καλλιδρομίου 50,

exarchia@yahoogroups.comShare for Success

Comment

67

Signatures