CS PC 0

NU majorării tarifelor la STARNET

66 people have signed this petition. Add your name now!
66 people have signed. Add your voice!
7%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

După cum ați reușit să aflați zilele acestea din mediul online, unica companie care oferă servicii de calitate în domeniul serviciilor de comunicații electronice în Republica Moldova ,StarNet, a decis să mărească tarifele la abonamentele StarNet în medie cu 8 %.

Unica motivare a lor, este faptul că, „creditele bancare cosmic de scumpe și noua apreciere a dolarului” i-a adus în situația extrem de neplăcută să mărească cu 15-20 lei (in medie cu 8%) prețul serviciilor pentru abonații Starnet.

Considerăm că în situația social-economică actuală din țară, această scumpire nu își are locul, dat fiind faptul că bugetarii nu au primit salariile de luni bune iar o noua scumpire( de acestă dată a accesului la internet) ar pune capac resurselor financiare ale oamenilor, care și așa trăiesc de azi pe mâine îngropați în datorii.

De asemenea, companie StarNet , se ascunde după o clauză abuzivă inclusă în contract: „Furnizorii sunt în drept: Să modifice conţinutul prezentului Conctract sau a serviciilor contractate cu notificarea Utilizatorului în condiţiile şi termenii indicaţi de prezentul Contract.” fapt ce le permite teoretic să mărească prețul abonamentului chiar și cu 100%.

Acest lucru este inadmisibil mai ales pentru persoanele care au semnat un contract pe 24 de luni obligându-se lunar să achite 175 lei iar acum în mod samovolnic, contrar prevederilor contractului li se va mări prețul abonamentului.

Toți cei ce sunt împotriva acestei majorări, vă îndemn să semnați această petiție. În dependență de numărul de semnături și de impactul pe care îl va avea, intenționăm să depunem o sesizare cît și la AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORULUI:

PS: nu sunt pd-ist, sunt un SIMPLU ABONAT de 6 ani al STARNETULUI, care sunt nemulțumit de politica de scumpire a companiei.

Share for Success

Comment

66

Signatures