Κατερίνα Μιχαλοπούλου Volos 0

Περιφερειακός Βόλου - Πηλίου, ναι στην ημιορεινή χάραξη, όχι στην πεδινή. Ας προλάβουμε την καταστροφή.

1064 people have signed this petition. Add your name now!
Κατερίνα Μιχαλοπούλου Volos 0 Comments
1064 people have signed. Add your voice!
71%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Προς κάθε αρμόδια Αρχή


Το έτος 2021, θέλουν να επικαιροποιήσουν και να εφαρμόσουν μια χάραξη περιφερειακού, η οποία έχει προταθεί πριν από 25 χρόνια, και έχει ακυρωθεί, από δημόσιους φορείς, ΤΕΕ, νομαρχιακά και δημοτικά συμβούλια, λόγω των επιβλαβών επιπτώσεων, σε περιουσίες ανθρώπων, και των καταστροφικών συνεπειών που θα έχει σε όλους τους τομείς της περιοχής.

Στην πιο εύφορη πεδιάδα της Μαγνησίας, θέλουν να κόψουν πάνω από 6.000 αιωνόβια ελαιόδεντρα και άλλα οπωροφόρα δέντρα, τα οποία παρέχουν τα προϊόντα τους, σε ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού.

Μέχρι και σήμερα, δίνονται οικοδομικές άδειες πάνω στη χάραξη, με αποτέλεσμα, να χρειαστεί να γκρεμιστούν σπίτια, ή να περάσει ο περιφερειακός μέσα από τις αυλές των ήδη υπαρχουσών κατοικιών, χωρίς αποζημιώσεις, μιας και έχει χαρακτηρισθεί εθνική οδός.

Η οικολογική καταστροφή τεράστια, στον τοπικό πνεύμονα όλης της περιοχής, ο οποίος βοηθά στο φιλτράρισμα της καύσης σκουπιδιών που γίνεται, παρά τις διαμαρτυρίες κατοίκων, από τσιμεντοβιομηχανία της περιοχής, που δεν τηρεί τις προΰποθέσεις.

Υπάρχουν εναλλακτικές: μια νέα ημιορεινή χάραξη, η οποία περνά πάνω από την κατοικημένη περιοχή της Αγριάς, και των υπολοίπων χωριών, ή παρεμβάσεις στο ήδη υπάρχον δίκτυο, που βοηθούν στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας, τα 5 - 6 Σαββατοκύριακα που δημιουργείται το έντονο πρόβλημα

Βοηθήστε μας να αποτρέψουμε την καταστροφική κατασκευή, και να ακουστεί η φωνή μας στις αρμόδιες αρχές, όπως και οι εναλλακτικές προτάσεις μας.

Σας ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩ. Οι δωρεές υποστηρίζουν το website όχι εμάς

Share for Success

Comment

1064

Signatures