Theo Anița 0

ZIARUL BZI

32 people have signed this petition. Add your name now!
Theo Anița 0 Comments
32 people have signed. Add your voice!
4%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

După câte știți și voi, în perioada 23-25 Iunie a avut loc festivalul Afterhills.
Din cauza unor condiții ale vremii nefavorabile, prima zi de festival a fost distrusă. Multe dintre corturile, stegulețele, standurile pregatite și chiar și o scena au fost puse la pămănt.
Deși ziarul local al Iașiului începuse sa arunce cu vorbe cum că o scenă ar fi luat foc și cum că ar fi victime (o fată a fost rănită însă nu grav, aceasta fiind externată) în urma furtunii de la ora 14 (aproximativ), staff-ul festivalului nu a renunțat și s-au adunat pentru a reface totul cât mai repede posibil.
Mai pe seară o altă furtună ne-a stricat planurile.
Ignorând toate acestea, organizatorii au reușit să pună totul la locul său la timp pentru ziua a2-a a festivalului care dupa părerile participanților a fost foarte reușită, depășind asteptările acestora.
În loc ca ziarul local al Iașiului să promoveze acest festival, acesta l-a criticat, aruncând ca în prima zi a festivalului (cea cu furtuni) cu vorbe.
Sugerez schimbarea ziarului local într-unul care în loc să ne murdărească imaginea, să se comporte ca un ziar local normal, zicând lucurilor pe nume.

Share for Success

Comment

32

Signatures