Mogul Group Montenegro 0

Zaštitimo Valdanos

79 people have signed this petition. Add your name now!
Mogul Group Montenegro 0 Comments
79 people have signed. Add your voice!
8%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Uvala Valdanos predstavlja jedinstven spoj uticaja prirode i ljudskih ruku.

Podmorje Uvale predstavlja neistraženi arheološki lokalitet.

Bitku za spas i očuvanje Valdanosa moramo nastaviti još odlučnije zbog nove opasnosti: Novi zakon o planiranju prostora, jasno razobličava ambicije, onih koji su upropastili ulcinjsku privredu, da sa našim resursima raspolažu bez ikakvog uticaja građana i lokalne samouprave.

Odbranimo Valdanos – simbol Ulcinja i Crne Gore!

Sačuvajmo Valdanos za buduća pokolenja!

Ona nam neće oprostiti gubitak i betoniranje ovog dragulja!


Gjiri i Valdanosit është hapsirë unike ku ndërlidhet ndikimi i natyrës dhe dorës së njeriut.

Beteja për shpëtimin e Valdanosit dhe ruajtjen e tij duhet të vazhdohet sot me më shumë përkushtim dhe këmbëngulje. Propozim ligji i planifikimit hapsinorë, zbulon plotësishtë ambiciet e atyre që kanë shkatërruar ekonominë e Ulqinit, që me resurset tona më të shtrenjta të disponojnë pa ndikimin e qytetarëve dhe vetqeverisjes lokale. (strana 1)

Ta mbrojmë Valdanosin – simbolin e Ulqinit dhe Malit të Zi!

Ta ruajmë për pasardhësit!

Ata nuk do të na falin kurr humbjen dhe betonimin e Valdanosit!

Share for Success

Comment

79

Signatures