Nico Van den Winckel 0

Wijzig je PSN naam en converteer sub-account upgrade

Nico Van den Winckel 0 Comments
12 people have signed. Add your voice!
2%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Deze petitie is gesloten, voor een betere internationale petitie, ga naar:

http://share.blog.us.playstation.com/


Historiek
In maart 2006 bracht Sony Computer Entertainment het PlayStation Network tot leven. Iedereen met een PS3 (of een PSP) moest een PSN account aanmaken om gebruik te maken van de online mogelijkheden van de zwarte console. Aan je PSN zit een vriendenlijst gekoppeld, heb je toegang tot de PlayStation Store waar je games en DLC kan kopen/downloaden en zijn je trophies gekoppeld.

Acht jaar later is het nog steeds niet mogelijk om je PSN naam te veranderen of om een sub-account om te zetten naar een master account.

Wij, PlayStation gamers, vragen aan Sony Computer Entertainment om hier verandering in te brengen.

Je PSN naam kunnen veranderen
Niet iedereen is tevreden met de naam die hij 8 jaar geleden gekozen heeft, daarom is de vraag hoog om deze te kunnen aanpassen. Bij een andere (groene) console is dit wel mogelijk, waarom zou dit dan mogelijk zijn op het PlayStation platform. Wij zijn zelfs bereid om hier een kleine vergoeding voor te betalen.

Je kan natuurlijk ook een nieuwe account aanmaken, maar dit heeft net iets te veel nadelen. (zie verder)

Van sub-account naar master-account
Als je jonger bent dan 18 jaar, wordt je verplicht om een sub-account aan te maken. Een sub-account kan geen geld toevoegen aan de PSN portefeuille en kan enkel het geld uitgeven dat de master-account toestaat. Het is ook niet mogelijk om gebruik te maken van de sociale features van het PlayStation 4 platform. Zo kan een sub-account geen facebook, twitch of ustream accounts koppelen.

Niemand blijft jonger dan 18 jaar, daarom lijkt het normaal dat een sub-account ook kan omgezet worden naar een master-account. Om op die manier wel gebruik te kunnen maken van de "volwassen" features van het PlayStation Netwerk. Ook hier zijn wij bereid om een kleine vergoeding te betalen om onze account om te zetten.

Je kan natuurlijk ook een nieuwe account aanmaken, maar dit heeft net iets te veel nadelen. (zie verder)

Waarom willen wij geen nieuwe account aanmaken?
1. Je verliest je vriendenlijst
2. Je verliest alle aankopen
3. Je verliest alle trophies
4. Je kan maar één account per email adres registreren

Share for Success

Comment

12

Signatures