Мартин Мартиноски 0

Враќање на фудбалскиот храм Стадион "Гоце Делчев" - Прилеп

54 people have signed this petition. Add your name now!
Мартин Мартиноски 0 Comments
54 people have signed. Add your voice!
1%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

ПОБРЗО ЗАВРШУВАЊЕ НА ПРЕДВИДЕНИОТ ПРОЕКТ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ГРАДСКИОТ ФУДБАЛСКИ ХРАМ "ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ" - ПРИЛЕП, СЕ СО ЦЕЛ ФК ПОБЕДА ДОСТОИНСТВЕНО ДА ГИ ИГРА УТАКМИЦИТЕ КАКО ШТО ЗАСЛУЖУВА

Share for Success

Comment

54

Signatures