Laci Batyja 0

Vilinek és a Gyula nevű Macskának is jár a karácsonyfa

31 people have signed this petition. Add your name now!
Laci Batyja 0 Comments
31 people have signed. Add your voice!
4%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Tisztelt karácsonyra készülő mindenki.

A mai napon frakciót alakítottunk azon célból, hogy a Vili érdekeit hathatósabban védeni tudjuk. A szobaforgó Vili nagyon jó kisfiu aki karácsonykor mar csaknem betölti az egy evet ahogy azt mindenki tudja. Egyben ennek a Vili manónak az első karácsonyának is emlékezetes pillanatnak kell lennie amit a családi dokumentációs bizottság támogat (doc bizottság: családi fényképészek es operatőrök egyesülete)

A fent nevezett Vili érdekében es a frakció nevében petíciót nyújtunk be. A petíció tárgya: jár a Vilinek a feldíszített. 2-2.5 méter magas fenyő illatú karácsonyfa a nappaliban. Sok sok fénnyel. Karacsonyi fennyel. Nem valami - nem jár neki kifogás vagy a kerben lesz egy szánalmas fa amire ráfogjuk h ez a Vili karácsonyfája, hanem igazi valódi karacsonyi hangulatot árasztó karácsonyfa.

Tapasztalatunk alapján keményebb fellépést igényel a dolog. Annak idején Vikinek par szánalmas hallal es körmös békával lett kiszurta a szeme. Miközben a hathatósabban fellépő Maté saját egereket tarthatott. Meghozza Zorrót. Igy a tapasztalat alapján nem lehet a dolgot csak ugy a családi kupaktanácsra hagyni. Máskülönben a Vili kap egy kokadozó ültetni való fenyőfát amit ráadásul ki is fognak zarni a balkonra.

Indoklás: az elmult évében a Vili pontosan es szepen, dolgát elvégezve töltötte. Szabályosan megszületett. Komplikációkat nem okozott. Magatartása es szorgalma kiváló elore menetelt mutatott. Bizonyítványa csupa csillagos 5-ös. Kacagás tanból osztály elso.

A Mikulás szakvélemény hatástanulmány alapján gondolkodása megérett a karacsonyfára.

Habár kissebb súlyt képvisel Gyula erdeke de ebben a kérdéskörben a petíciót benyújtó Gyula érdekében is szót kell emelnünk. Gyulának szinten jár egy karacsonyi mászóka a nappaliban. Igaz a Gyula nevű gyerek rendkívül rossz gyerek volt az elmult ev folyamán. Magatartása elégtelen a sok verekedés miatt. Csavargó iskolából lógos életmódja szinte átfed az őt örökbefogadó Maté fiu viselkedésével (nem esik messze a macska az ő példaképétől, Matétól) de precedens jog alapján, azaz Maténak is jart a karácsonyfa, igy a Gyula is felemelheti a nyávogását az ügyben.

A fenti érdekek védelmébe a frakció tagjai

En (Laci bátyja) ,
Vili es Gyula az érdekeltek
Viki (elsoosztalyu lobbista)
Es Pille akit 5 nagy főtt velős csont ígéretével lefizettem,
Benyújtjuk a petíciónkat a családi kupaktanácsnak.

Share for Success

Comment

31

Signatures