USTAVIMO IMENOVANJE ALENKE BRATUŠEK ZA EVROPSKO KOMISARKO

Vasja Jager
Vasja Jager 39 Comments
1,763 SignaturesGoal: 3,000

Kandidatura Alenke Bratušek za evropsko komisarko predstavlja novo dno politične kulture na Slovenskem. Bratuškova je s svojim brezobzirnim politikantskim komolčarjenjem še enkrat več pokazala, da jo zanima zgolj lastna dobrobit, zato si nikakor ne zasluži, da bi bila imenovana na tako odgovorno funkcijo.

Njeno delo na slovenskem političnem prizorišču vzbuja vrsto dvomov v strokovne in tudi etične kompetence, ki so potrebne za opravljanje funkcije evropske komisarke.


Medtem ko moramo preostali državljani in državljanke na lastnih plečih nositi posledice vrste neuspešnih ukrepov, ki nam jih je po nareku Bruslja vsilila Bratuškova kot predsednica Vlade, se ta sedaj ob podpori svojih botrov iz tujine umika v varno zavetje dobro plačane službe, za katero ni usposobljena.


Od Vlade Republike Slovenije in predsednika Vlade Republike Slovenije Mira Cerarja zato javno


ZAHTEVAMO,


da nemudoma sprožita vse potrebne postopke, da vlada RS sprejme uradno stališče o nasprotovanju imenovanju Alenke Bratušek za evropsko komisarko in da predsednik vlade Miro Cerar s tem stališčem seznani predsednika Evropske komisije Jean-Claude Junckerja.

39

Comments

See More
1763

Signatures