Ivan Bakic 0

Urbana KULtura u Glavnom GRADu (KUL GRAD)

1007 signers. Add your name now!
Ivan Bakic 0 Comments
1007 signers. Almost there! Add your voice!
95%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Na inicijativu građana Podgorice sa Starog aerodroma, Nevladino udruženje Kutak je pokrenulo projekat Urbana KULtura u Glavnom GRADu (KUL GRAD) kojim se želi oplemeniti dio Ul. 5 proleterska brigade od kružnog toka u pravcu prema hotelu Hilton.

Po riječima građana, dio ispod podvožnjaka je siv, sa zaraslom travom, urušenim djelovima pločnika i kao takav, na samo pet minuta od centra grada, neugledan i neprijatan za prolazak djece i odraslih. S tim u vezi, predlažemo da se ovaj dio grada osvježi muralima na zidovima sa obije strane, kao i na zidu podvožnjaka, da se ukloni korov i trava, popločaju djelovi koji nedostaju, postave zaštitni stubići za pješački dio staze, kao i da se razmotri produžetak biciklističke staze od hotela Hilton prema Starom aerodromu.

Ovom Urbanom KULturom a sa vašim potpisima možemo da se obratimo gradonačelniku Glavnog grada, tražimo podršku i zajedničkim snagama udahnemo dušu i ljepotu Ul. 5 proleterske brigade, sa željom da se ova inicijativa u budućnosti proširi i na ostale djelove grada.

Pridružite nam se! Nek NAŠ GRAD bude Urban i KULturan.

Share for Success

Comment

1007

Signatures