Фондација за развој на локалната заедница Штип Macedonia 0

Укинување на наплатата на паркинг во Штип

68 people have signed this petition. Add your name now!
Фондација за развој на локалната заедница Штип Macedonia 0 Comments
68 people have signed. Add your voice!
7%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Одлуката за наплата на паркингот во Штип беше донесена без да се консултираат експертите и граѓаните и да се понудат компаративни примери. ЈП Стипион, кој стопанисува со паркинзите, информира за приход од половина милион денари месечно, во просек, од кои 80% се наменети за исплата на плати на вработените во јавното претпријатие, а останатите се враќаат во општинскиот буџет.

Share for Success

Comment

68

Signatures