Hilde Herssens 0

Tram 22 moet blijven !

1472 signers. Add your name now!
Hilde Herssens 0 Comments
1472 signers. Almost there! Add your voice!
95%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Net op het moment dat de stad investeert in de jonge, druk bevolkte wijken in Gentbrugge, met extra scholen, betere infrastructuur van grote muziekschool, steeds populairder wordende natuur met de Gentbrugse Meersen , slaagt een overheidsafhankelijk bedrijf er in om deze wijken af te sluiten en enkel nog de steenweg te gaan bedienen.

De buurt vraagt al lang om een verlenging van deze lijn met slechts 150 meter (!) zodat er nog een wijk extra kan genieten van de tram, ... zij doen nu net het tegendeel...

De wijk krijgt wel nog de lasten (als stelplaats van trams en bussen met alle vervuiling erbij) maar krijgt geen enkele tram in ruil. Onbegrijpbaar...

Ik hoop dan ook dat met mij nog veel buren gaan reageren zodat deze beslissing nu nog ongedaan gemaakt kan worden!! Zodat de vele kinderen (lagere en middelbare schoolkinderen, DKO gasten,..) maar ook de oudere mensen en gewoon ook alle buurtbewoners met de tram van en naar de binnenstad kunnen blijven gaan.

De Lijn moet een toekomstvisie uitwerken, in overleg met de buurten en stad, zodat er een echt Mobiliteitsplan komt voor het centrum en de buitenwijken.

Share for Success

Comment

1472

Signatures