Stem Rede!

Maarten van den Driest
Anonymous 0 Comments
0 Signature Goal: 100

Beste lezer, 


 Werk mee aan een betere politiek en teken deze petitie! 

Politiek zinloos? Toch alleen maar gekonkel? Achterkamertjes? Eigenlijk niet van plan om te gaan stemmen? Daar gaan we iets aan doen! 

Er wordt in de politiek hard gewerkt voor de goede zaak. Daar ligt het niet aan. Maar wat is die goede zaak? Tot nu toe blijven partijen en dus stemmers hangen in partijpolitieke stellingen. Argumenten zijn soldaten en politiek is daarom de dood van het debat. 

Er is één manier om hier uit te komen. Er is één ding dat alle mensen samenbindt tot één groot geheel. De werkelijkheid. De enige manier om er samen uit te komen is daar op een redelijke manier over te praten. Feiten zijn onze houvast. De sterren zijn onvermurwbaar en de regen valt op goed en kwaad. Iedereen kan het altijd eens zijn over feiten. Over de rest kunnen we best van mening verschillen, dat is niet erg. Surf naar http://www.vandendriest.com/seriesindex.html en scroll naar 'Stem Rede' voor een praktisch voorbeeld van wat rede ons allen oplevert. 

 Wij roepen de politiek op de stem van de rede het geschreeuw van afkeer, persoonlijke belangen en opportunisme te laten overstemmen. Wij roepen de dames en heren politici op niet langer te argumenteren om te winnen of er goed uit te komen maar juist om te achterhalen wat de werkelijkheid is. Wij roepen hen op om daar naar te handelen.

Links


Comment

Signature

No signatures yet. Be the first one!