George Bernhard Antonsen Lundberg 0

Sommerstengte barnehager i Nordre Follo??!

156 people have signed this petition. Add your name now!
George Bernhard Antonsen Lundberg 0 Comments
156 people have signed. Add your voice!
16%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Hvis du ønsker å beholde friheten av maksimalt 2 ukers sommerstengte barnehager ber jeg deg om å skrive navnet ditt på denne listen.
Kommunestyret i Oppegård vurderer å gå fra 2 ukers sommerstengning i barnehagene til 3 ukers sommerstengte barnehager. Dette betyr at de fleste småbarnsfamilier må ta ferie akkurat i fellesferien og ikke kan beholde den lille valgfriheten vi fremdeles har. Langt ifra alle har mulighet til å få ferie når de ønsker det, samt at noen kanskje ønsker å ha ferie på et annet tidspunkt. Skriv under for at du kan velge ferietidspunktet deres selv!

Konsekvensen av å stenge barnehagene i tre uker om sommeren er at alle småbarnsfamilier og ansatte i barnehagene i "Nordre Follo" vil måtte ha ferie samtidig. Om du er en av de som har mulighet til å ta ferie akkurat når barnehagen er stengt, se for deg hva som vil skje med prisene for reiser, fritidstilbud og barnevennlige aktiviteter i denne perioden.

Fakta i saken:
"2020 - Uke 28 og 29 (mandag 6. juli t.o.m. fredag 20. juli). Når vedtektene for kommunale barnehager i Nordre Follo er politisk behandlet i slutten av 2019, kan de to ukene bli utvidet til tre".

Årsaken er tilsynelatende at Oppegård skal samordnes med Ski i forbindelse med kommunesammenslåingen 1. januar 2020. Ski kommune har allerede tre ukers sommerstengte barnehager i fellesferien.

Jeg ser ingen grunn til at Oppegård må tilpasse seg Ski i denne saken. Det er ingen som blir forhindret fra å ta ferie når det passer dem ved å ha en mer fleksibel ordning, derimot blir alle "tvunget" til å ta ferie dersom vedtaket fattes.

Denne underskriftskampanje for deg som ønsker å beholde friheten til å velge når du skal ha sommerferie med familien!


(Bildet er hentet fra Oppegård kommune sin hjemmeside)

Share for Success

Comment

156

Signatures