Petition for a better Etterbeek Petitie 0

Geef onze treinen terug!!!

1026 people have signed this petition. Add your name now!
Petition for a better Etterbeek Petitie 0 Comments
1026 people have signed. Add your voice!
21%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Zoals jullie hebben opgemerkt werden er heel wat treinen in station Etterbeek gewijzigd na de brand van het seinhuisje.

De vele studenten en personeelsleden van de Vrije Universiteit Brussel en ULB, maar ook personeel van andere bedrijven(vb. VRT,Citibank) die langs deze lijnen wonen in tussenliggende stations moeten hierdoor één of meerdere overstappen maken met langere reistijden tot gevolg. Er werden zelfs treinen afgeschaft en waar vroeger een rechtstreekse reis mogelijk was, is nu een overstap nodig, die door vertraging regelmatig gemist wordt bijvoorbeeld de lijn Aalst-Ternat en vanuit de regio Geraardsbergen, Halle.

Met de examens in juni hopen we dat alles in het werk wordt gesteld om studenten op tijd ter plaatse te krijgen.


In het officieel bericht van de NMBS werd er gemeld dat de activiteiten van het seinhuisje werden verplaats naar Brussel-Noord en dat de stoornissen zullen blijven duren minstens tot 1 oktober 2011.

De assen die verstoord zijn:
• Ottignies – Brussel
• Aalst – Etterbeek
• Mechelen – Halle- Geraadsbergen
• Eigenbrakel – Etterbeek

We hopen dat de NMBS en infrabel zich aan hun belofte houden en de werken tijdig afgerond zijn. Tegen die tijd hebben we een half jaar dagelijks hinder ondervonden en bijna dagelijks vertraging opgelopen. We verzoeken de NMBS de reizigers die blijven kiezen voor de trein te compenseren voor dat half jaar pendelproblemen en de aansluitingen herstelt zoals voor de brand of tenminste die te verbeteren.

(PS: nadat u uw gegevens hebt ingevuld krijgt u een scherm met bovenaan: "your signature has been recorded". Uw stem werd dan wel degelijk geregistreerd, u kan dit ook nagaan bij de signatures lijst. Het kadertje waarbij u kan doneren mag u dus gewoon negeren, het tekenen van de petitie is uiteraard volledig gratis.)

Links


Share for Success

Comment

1026

Signatures