Frederik Toetenel 0

Help Olivier...help ons!

353 people have signed this petition. Add your name now!
Frederik Toetenel 0 Comments
353 people have signed. Add your voice!
71%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

            

 

     Help Olivier en teken deze

 

petitie!


Olivier (15 jaar) heeft het verstand van een kind van 7, is psychisch ziek en heeft daarnaast zware gedragsstoornissen. Deze combinatie van ‘ziektebeelden’ maakt het bijna ONMOGELIJk een geschikte plaats te vinden voor Olivier. Daarenboven kan niemand een juiste diagnose geven, en dit terwijl alle instellingen hiernaar vragen als criteria om opgenomen te worden. Nergens is er plaats voor hem. We worden letterlijk en figuurlijk van het kastje naar de muur gestuurd.

Olivier zou voor 40 dagen gedwongen opgenomen worden in UPC Kortenberg, en dit als laatste redmiddel, maar...na 20 dagen werd hij al naar huis gestuurd. Olivier is heel even opgelapt en de ouders hun batterijen zijn voor 10% opgeladen. Maar Olivier is niet veranderd. Het zal niet lang meer duren vooraleer hij opnieuw agressief uit de hoek zal komen, het gezin, en zelfs de hond bont en blauw slaan, de woning afbreken,... . De ouders zijn radeloos en kunnen dit niet meer aan! Een familiedrama ligt in het vooruitzicht... . Gerecht, psychiatrie, dokters… niemand kan, WIL hen helpen.

Daarom willen wij via deze weg zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen om zo misschien gehoord te worden en Olivier een plek te geven waar hij zich goed voelt en de ouders een normaal leven geven.

 

                          HELP ONS, en teken deze petitie!
Wij en ook alle andere families die in dezelfde situatie zitten zijn jullie hiervoor zeer dankbaar
en ook alle andere families die in dezelfde situatie zitten zijn jullie hiervoor zeer dankbaar! (meer info: 0499/433248)

Links


Share for Success

Comment

353

Signatures