mira de Roo 0

Saturnusstraat wil ook continurooster

66 people have signed this petition. Add your name now!
mira de Roo 0 Comments
66 people have signed. Add your voice!
66%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Beste Directie en MR,

Wij, de ondertekenden, zijn voor het continurooster. Helaas is er voor onze locatie (Saturnusstraat) besloten niet mee te gaan. De manier waarop dit is gegaan, is niet volgens de informatie zoals besproken op de informatieavond.

Tijdens de informatieavond is er gecommuniceerd dat de norm schoolbreed van 70% behaald moest worden. Bij minder dan 70% schoolbreed kon er locatiespecifiek bekeken worden wat de uitslagen waren en kon er alsnog gekozen worden om 2 scholen wel door te laten gaan.
Nu is het andersom gebeurd. De norm schoolbreed is behaald en toch wordt er nog locatiespecifiek bepaald.

In de brief stond dat de mr mocht besluiten over de invulling van de werktijden. Niet over het invoeren.

De MR heeft 60% van de stemmers genegeerd. Het grootste deel van de ouders wordt nu niet gehoord.

De ondergetekenden laten hierbij weten dat zij het niet eens zijn met het besluit van de MR en willen dat de Saturnusstraat alsnog overgaat naar een continurooster samen met de andere locaties.

Als twee locaties wel overgaan en één locatie blijft met het traditionele rooster zal er een kloof onstaan tussen de verschilende locaties. En zal het co-ordineren van bepaalde eventmenten, zoals het gezamelijke schoolreisje of de jaarlijkse sportdag, bijna onmogelijk worden. De MR en directie moeten dus onze stemmen ook in acht nemen.

Share for Success

Comment

66

Signatures