Roland Sassen 0

Rutte Redt

13 people have signed this petition. Add your name now!
Roland Sassen 0 Comments
13 people have signed. Add your voice!
2%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now


Rutte Redt 27 Maart 2020


artwork by Sinnerman


Aan: De Minister-president

Ministerie van Algemene Zaken

Postbus 20001 2500 EA Den Haag


Beste Mark,


het Corona virus veroorzaakt veel onzekerheid.

Twee opties waaruit u kunt kiezen zijn isolatie en geen isolatie. Groepsimmuniteit is een achterhaald idee. Het aantal besmette mensen laag houden, om overbelasting van ziekenhuizen te voorkomen, kan effect hebben, maar kan ook averechts werken.


De burgers zijn bang. Neem s.v.p. nu maatregelen om paniek te voorkomen!


De burgers in Europa hebben voorlopig genoeg te eten, in grote delen van de rest van de wereld is dat anders. De angst in Europa is een soort vervelingsangst, eindelijk gebeurt er iets!

Maar als wereldburger hebben we de verantwoordelijkheid verder te kijken dan naar ons kikkerlandje.


Wat er mis is met de maatschappij, uitbuitingskapitalisme en over-consumptie, komt nu aan het licht, voor iedereen. De intellectuelen en andere gezond-verstand-denkers weten dat al lang.


De economie komt tot stilstand, u overweegt financiële hulp. Mooi.

Nu heeft u de kans om een globale omwenteling teweeg te brengen: een basisinkomen.

De corona crisis raakt iedereen. Een intelligente aanpak gericht op vertrouwen en saamhorigheid is cruciaal. Financiële lapmiddelen zijn uw eer te na. Het invoeren van een basisinkomen is een volwassen duurzame interventie. Grijp de kans om deze basis te creëren en zo samen, ook in onzekere tijden, veilig, veerkrachtig en vrij te kunnen zijn!

Laat ons kikkerlandje een voorbeeld zijn. De blauwdruk hoe dat te doen is al gemaakt: Basisinkomen 2.0


Met een basisinkomen faciliteert u veiligheid, vrijheid en vertrouwen!


Terecht kunt u nu opmerken dat een regering niet de baas is, maar de multinationals. Een herverdeling van aardse bronnen kan niet alleen gebeuren met nationale belasting en wetgeving.

50% van de geldstromen gaat via multinationals, het is dus zaak hiervan een gedeelte naar de gemeenschap te sluizen. Een soort internationale belasting.


Misschien willen die bedrijven dat wel vrijwillig doen, u kunt ze aanspreken op hun verantwoordelijkheid. Ze kunnen bij voorbeeld 5% van hun omzet in een verdeelpot doen. Die staat al klaar, UBI-Vault.


Ook is het mogelijk een natuurlijke selectie onder multinationals op gang te brengen: wanneer citizens produkten en diensten van bedrijven positief beoordelen, is dat reclame voor die produkten en diensten. Denk aan kwaliteit van grondstoffen, duurzaamheid, en omgang met personeel. Hiervoor ontwikkelen we een systeem waar citizens hun gegevens, ook hun beoordelingen, veilig kunnen opslaan: Citizen`s Island. Bedrijven die 5% van hun omzet bijdragen aan de UBI-Vault (ons basisinkomen verdeelsysteem), gezonde grondstoffen gebruiken, duurzaam zijn en hun personeel goed behandelen scoren hoog in zoekmachines en voorkomen zo dat consumenten ze links laten liggen.


Citizens` Islands kunnen ook gebruikt worden voor live koorts meldingen (Corona) zodat diensten met deze gegevens betere besluiten kunnen nemen. Goede gegevens van alle burgers zijn broodnodig om zo goed mogelijk met Corona om te gaan. Met zo een dienst wordt bovendien de hele gezondheidszorg gerevolutioneerd: Citizen`s Island en Corona.Dus Mark, red de wereld, het kan!

Hartelijke groet,


Geert-Jan van Halen Roland Sassen Arjan Takens Denis Wood Simon Lodder Jan Tingen Petra Hoetz Rob Boxelaar Jacob Wijngaard


Correspondentieadres Eeserstr. 14 9531CM Borger tel. 06 40223112 email sassen@thinsia.com


Ondertekend door:Share for Success

Comment

13

Signatures