tine Dhollander 0

Red het klooster van Huise

562 people have signed this petition. Add your name now!
tine Dhollander 0 Comments
562 people have signed. Add your voice!
57%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Wij willen het klooster behouden! Voor ons cultureel patrimonium voorgoed verloren gaat. Laat ons wel wezen. Huise is een van de laatste authentieke dorpen. Huise heeft een identiteit. Door zijn prachtig gerestaureerde huizen. Door zijn monumentale Romaanse kerk. Door zijn monumentaal klooster. Niets daarvan mag verloren gaan. Op dit ogenblik wordt het klooster met de sloop bedreigd. Dit is onaanvaardbaar. Renovatie en herwaardering, geen nieuwbouw. 


Het comité Red Het Klooster heeft een positief alternatief! 
Voor dezelfde prijs als de geplande nieuwbouw kan het gebouw gerenoveerd worden volgens de huidige normen én met respect voor ons erfgoed. 

 We gooien niet plat wat goed is. We gooien niet plat wat mooi is. We gooien niet plat waar we mee verbonden zijn. 
 Nooit.

Let op: Nadat u de petitie tekent, komt er van de Amerikaanse webmaster een vraag naar een donatie. 
Deze is NIET VAN ONS. U mag deze gerust negeren.

Sponsor

Deze petitie wordt georganiseerd door bezorgde Huisenaars en we hebben een naam: comité Red Het Klooster. Wij zijn er zeker van dat we een groot draagvlak hebben, en willen via deze weg dit ook kenbaar maken! Deze actie wordt ondersteund door het bestuur van Heemkring Huizingouw, Milieufront Omer Wattez Zingem en Natuurpunt Zingem. Verder is er ook op 28/09/08 een papieren petitie gestart met onmiddellijk resultaat van 122 stemmen. Deze petitie doet haar ronde natuurlijk voort. Nadat u de petitie tekent, komt er van de Amerikaanse webmaster een vraag naar een donatie. Deze is NIET VAN ONS. U mag deze gerust negeren.

Links

voor verder INFORMATIE: contacteren kan op: redhetklooster@hotmail.com of surf naar onderstaande LINK NAAR FOTO'S: https://sites.google.com/site/redhetklooster/Home
Share for Success

Comment

562

Signatures