Stop illegal handel med orangutanger

3,037 SignaturesGoal: 3,000

Illegal dyrehandel er en af de største trusler mod den kritisk truede orangutang. Det vurderes, at 200-500 orangutanger årligt handles på det illegale marked og ender i forlystelsesparker og som kæledyr. Desværre har denne handel konsekvenser for langt flere orangutanger. Op mod 2.000 orangutanger mister hvert år livet ved tilfangetagelsen, da mødre ofte dræbes for at fange ungerne, og mange unger ikke overlever den barske behandling i fangeskab.

Mange af de tilfangetagne orangutangunger ender i Thailands turist- og underholdningsindustri, hvor myndighederne ikke har styr på den ulovlige handel med orangutangerne. TRAFFIC fandt i en nylig undersøgelse, at flere zoologiske haver i Thailand har flere indespærrede orangutanger end de har tilladelse til. Til trods for, at myndighederne kun havde givet tilladelse til 21 orangutanger fandt TRAFFIC over 50 tilfangetagne orangutanger. Det viser, at der er store problemer i turist- og underholdningsindustrien i Thailand, som er et yndet rejsemål for mange danskere.

Ansvaret ligger ikke alene hos en velmenende turist og en kynisk underholdningsindustri. Lovgivningen i Thailand er stærkt mangelfuld i forhold til beskyttelse af truede dyr, og som et yndet turistmål har landet et særligt ansvar for at bevare verdens vilde dyr og natur. Vi har brug for din hjælp til at fortælle de Thailandske myndigheder, at de skal styrke lovgivningen og beskytte orangutangen og andre truede dyr.

SKRIV UNDER på vores appel, og vær med til at modarbejde illegal handel med orangutanger.

Brevet sendes til Thailands Minister for Miljø og Naturressourcer, Surasak Karnjanarat

www.redorangutangen.dk

https://www.facebook.com/redorangutangen

http://www.traffic.org/home/2016/11/28/inadequate-thai-legislation-failing-to-prevent-trafficking-o.html

Vi beder om dit telefonnummer for at kunne sikre, at din underskrift er gyldig og for senere at spørge om du har lyst til at støtte vores arbejde for bevarelse af orangutangerne. Du vil på e-mail modtage opdateringer om vores projekter.

Comment

3037

Signatures