Radio Emigranti te kete pershendetjet live vetem nje te diel

trendafil spahi
trendafil spahi 0 Comments
5 Signatures Goal: 50

Te Dashur Degjues te Radio Emigrantit ju lutem te firmosni kete peticion qe tja derojme moderatores se emisjon Urime & Pershendetje nga degjuesit Ne Radio Emigranti Fatjones qe ta bej emisionin LIVE me Dj BeX - telefonata nga degjuesit dhe mesazhet LIVE Per tu bere pjese e kesaj insiative qe DJ BEX eshte ploteshisht dakord.

Na duhet vetem firma juaj qe kjo gje te behet realitet.

Faleminderit

Links


Comment

5

Signatures

 • 5 years ago
  FAGIONA DOVDESSHQIPTARE Spain
  5 years ago
 • 5 years ago
  tani United Kingdom
  5 years ago
 • 5 years ago
  Bekim Xhaferi United States
  5 years ago