HDZ Split 0

Peticija protiv povećanja stope prireza u Splitu

322 signers. Add your name now!
HDZ Split 0 Comments
322 signers. Almost there! Add your voice!
95%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Jasno je kako gradonačelnik Baldasar s ovom štetnom odlukom uopće ne prepoznaje što je građanima Splita danas potrebno! Građanima su potrebne mjere koje će unaprijediti njihov svakodnevni život.

On čini suprotno i na direktnu štetu građana Splita - traži od vijećnika GV Grada Splita da glasuju za štetne odluke koje će direktno ugroziti imovinsko stanje građana i reflektirati se na kvalitetu njihovih života, s kojima će se zaustaviti investicije i razvoj Grada, a u konačnici će se povećati socijalna nepravda i dodatno raslojavanje društva.

Predmetna odluka gradonačelnika Baldasara dokaz je kako je nastupilo vrijeme bankrota gradske politike i razvoja Splita!

HDZ grada Splita protivi se ovakvim štetnim i lošim prijedlozima odluka, za nas su takve odluke ishitrene i suprotne razvoju našeg grada! Zalažemo se za plansko upravljanje gradskim resursima, za mjere štednje i racionalizacije gradskih poduzeća, za provedbu pozitivnih i realno provedivih socijalnih politika, politika plaća i poreznog sustava.

To se može postići samo racionalnim poslovanjem i racionalnim upravljanjem gradskim resursima - imovinom, komunalnim tvrtkama, povlačenjem sredstava iz EU fondova, što bi u konačnici dovelo do nadoknađivanja proračunskog gubitka i potaknulo toliko nužno potrebne investicije i daljnji razvoj grada. Dizanje stope prireza mora pratiti i povećanje komunalog i životnog standarda u gradu Splitu!

Efekt SDP-ove porezne politike: SDP-ova Vlada uzima gradovima i 'pomaže' građanima na teret gradova, a onda građane u Splitu dočeka gradonačelnik SDP- a i uzima im novac koji je Vlada, tobože, velikodušno prepustila. Politika SDP -a, Vlada kada daje, daje gradski novac, a ne državni, a Grad kada uzima, uzima od građana. To je rezultat SDP-ove socijalne politike.

Share for Success

Comment

322

Signatures