Udruga Dokkica 0

Podrška Dječjoj osječkoj kreativnoj kućici

197 people have signed this petition. Add your name now!
Udruga Dokkica 0 Comments
197 people have signed. Add your voice!
20%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Dječja osječka kreativna kućica dala je osobit doprinos u radu s djecom. Iz istog razloga Grad Osijek dodijelio je Dokkici javno priznanje - Pečat Grada Osijeka za osobit doprinos i kreativnost u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja.

Značaj podrške koju Dokkica pruža u sustavu izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja te socijalne skrbi, kao i u drugim područjima društveno-odgovornog djelovanja najbolje je predstavljena u dokumentarnom filmu: https://www.youtube.com/watch?v=Z5XrEyUKZFY&feature=youtu.be

Obzirom da je ova organizacija, izvanrednim okolnostima, stavljena u situaciju upitne opstojnosti, kako zbog naglog ukidanja sredstava institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva tako i zbog oduzimanja prostora za provedbu aktivnosti u prostoru atomskog skloništa na Sjenjaku (neutemeljenom odlukom ugovaratelja sporazuma o suradnji), apeliramo na hitnu podršku Dokkici.

Važnost ove organizacije za lokalnu zajednicu je velika te apeliramo da Grad Osijek hitno pruži podršku Dokkici kako bi mogla nastaviti djelovati za dobrobit djece, mladih i obitelji grada Osijeka.

Share for Success

Comment

197

Signatures