Loewie Steen 0

Petitie tegen parking naast 9e FOS Wandelaar

139 people have signed this petition. Add your name now!
Loewie Steen 0 Comments
139 people have signed. Add your voice!
14%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

De laatste tijd werd er veel gesproken over het terrein naast ons lokaal. Dit oud-terrein van ons is onlangs opgekuist. De oude gebouwen zijn vernield waardoor er nu geen plek meer is voor daklozen of anderen die hierin zouden willen verblijven. Dit is dus een positief iets voor ons. Al eventjes genieten we van de zon tijdens onze vlaggengroet en van het open terrein.

Maar....

Er werd al snel veel gespeculeerd over wat er zou gebeuren met deze locatie. Na communicatie met de jeugdraad van Blankenberge, concludeerden we dat het terrein een natuurgebied zal worden en hier verder niks meer mee gedaan zou worden.

Recent hebben we geruchten ontvangen dat dit niet waar blijkt te zijn. De grond, die momenteel van gemeente De Haan is, zou mogelijks een nieuwe plaats worden voor parkeergelegenheden.

Dit is totaal niet gunstig voor onze vereniging. Dit zal betekenen dat we zullen liggen tussen twee parkings en daarnaast nog eens gevaar krijgen door eventueel verkeer aan onze hoofdpoort. Ons speelgebied wordt hierdoor ook een stuk kleiner.

Daarom hebben we jullie nodig! Als vereniging verzamelen we nu handtekeningen tegen deze eventuele parkeerplaats.Op de scouts zullen papieren formulieren komen waarbij mensen kunnen ondertekenen. Papier heeft meer effect dus als u de mogelijkheid hebt om dit te komen tekenen op ons lokaal, doe dit dan ook!

Share for Success

Comment

139

Signatures