PENA MINANG 0

PETISYEN MEMAKSA TABUNG HAJI MENUTUP AKAUN RAFIZI RAMLI DAN MENARIK SEMULA DIVIDEN TABUNG HAJI YANG DIBERIKAN KEPADANYA

29 people have signed this petition. Add your name now!
PENA MINANG 0 Comments
29 people have signed. Add your voice!
3%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Perbuatan Rafizi Ramli (Selepas ini dipanggil Rafinjing), Ahli Parlimen Pandan, dari PKR yang memfitnah institusi Tabung Haji selain membuat persepsi negatif kepada badan berkanun berkenaan merupakan satu tindakan yang tidak boleh diterima.

Disebabkan fitnah yang dilemparkan itu, ramai dikalangan rakyat yang jahil bodoh, dan mengikut perasaan termakan dengan fitnah Rafinjing.

Ada dikalangan pendeposit mengeluarkan wang simpanan mereka dan ada yang sanggup membatalkan panggilan Haji akibat dari termakan dengan fitnah jahat MP PKR ini.

Lebih menyedihkan, disaat Rafinjing terus merekayasa keburukkan Tabung Haji, Rafizi rupa-rupanya masih menyimpan wang dalam institusi berkenaan.

Lebih mengharukan tatkala Rafinjing bergembira dengan menerima 'Hibah' a.k.a Keuntungan dari Tabung Haji baru-baru ini, rakyat yang termakan dengan fitnah Rafinjing terpaksa mengigit jari.

Untuk itu, kami menggesa agar pengurusan Tabung Haji mengambil tindakan menutup akaun Rafinjing dan menghalang beliau dari menerima dividen berkenaan.

Dalam masa yang sama kami mahukan dividen yang dirampas dari akaun Rafinjing diserahkan kepada baitulmal bagi proses pengagihan kepada mangsa-mangsa penipuan ahli parlimen PKR ini!

Share for Success

Comment

29

Signatures