Peticion për ndaljen e punimeve mbi rimaterializimin e rrugëve të Ҫarshisë së Madhe të Gjakovës

Qytetaret e Gjakoves
Qytetaret e Gjakoves 0 Comments
568 Signatures Goal: 10,000

 Kalldërmi i Ҫarshisë së Madhe të Gjakovës po ndërrohet me rrasa të gurëve nga Gllareva. Ky është kulmi i shkatërrimit tonë kulturor. Ajo ҫka na ka bërë krenarë po shkon drejt shkatërrimit duke mbetur vetëm histori.

 Është po ky kalldërm që përgjoi historinë e qytetit, përcjelli luftërat, ushtarë e dëshmorë - kalldërmi në të cilin u rritën njerëz të ndritur. Është ai të cilin ҫdo pushtues deshi ta prishë po nuk mundi, e sot jemi ne ata që e shkatërrojmë.

 Të mbledhemi të gjithë qytetarët të cilët ia duan të mirën qytetit të Gjakovës dhe trashegimisë kulturore të Kosovës, që ta ngremë zërin kundër shkatërrimit të historisë dhe dinjitetit tonë.

Links


Comment

568

Signatures

 • 5 years ago
  franceska Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  Anjeza Bodeci Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  pellumbi Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  pellumbi Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  Ismail Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  Alban Meka Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  Arbnor Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  Curri Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  Mirand Tafarshiku Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  Artan Bedra Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  Lirak Saraqini Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  Arjanit Muhaxhiri Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  saranda thaqi Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  Artan Muhaxhiri Albania
  5 years ago
 • 5 years ago
  Lirika Albania
  5 years ago
See More