Bojan Ribić 0

Peticija za doradu sustava grijanja i hlađenja na poslovnoj zgradi - Kuzminečka 16 i 18

23 people have signed this petition. Add your name now!
Bojan Ribić 0 Comments
23 people have signed. Add your voice!
3%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Vijeće suvlasnika zgrade (kućna adresa Kuzminečka 16 i 18, Zagreb) poziva sve stanare iste zgrade da izraze svoje nezadovoljstvo s uvođenjem sustava grijanja i hlađenja na krovu poslovne zgrade koja se nalazi u njihovoj neposrednoj blizini, a kojem je izvođač ZAGREBGRADNJA d.o.o.

Stanari naglašavaju da su svjesni činjenice da poslovna zgrada mora imati grijanje i hlađenje, ali sustav ne smije imati štetni utjecaj buke na stanovništvo, kao što je i definirano u Zakonu o zaštiti buke, te mnogim drugim zakonskim propisima.

Iz tog razloga stanari zahtijevaju da se navedeni sustav grijanja i hlađenja fizička dislocira na pogodnije mjesto na poslovnoj zgradi, a koje je najudaljenije od stambene zgrade, te se na taj način spriječi štetni utjecaj buke na život ljudi.

Također, stanari zahtijevaju da se cjelokupni sustav grijanja/hlađenja zatvori u posebni prostor (kućište), te da se prema zgradi postave i bukobrani.

Prijedlog nove lokacije navedenog sustava je na slici.

Stanari smatraju da je investicija ZAGREBGRADNJE u cilju ispunjenja njihovog zahtjeva neznatna, a s dugoročno velikim pozitivnim utjecajem na život u zgradi na navedenoj lokaciji. Pozivamo ZAGREBGRADNJU d.o.o da uvaži stavove stanara, te sustav grijanja i hlađenja implementira na opće zadovoljstvo svih.

Share for Success

Comment

23

Signatures