xavier casanovas 0

Carta de suport al Pare Manel

2341 people have signed this petition. Add your name now!
xavier casanovas 0 Comments
2341 people have signed. Add your voice!
47%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Nota (04-05-2011): El procés de signatures queda tancat davant la recent nota de l'Arquebisbat de Barcelona (llegir aquí) en la qual s'eximeix al P. Manel Pousa de cap pena canònica. Deixem la pàgina activa com a mostra de l'ampli recolzament que la ciutadania ha mostrat, havent recollit en la carta de suport més de 2.000 signatures en poc més d'un mes.

Benvolgut Sr.Cardenal

Davant el procés iniciat per l’arquebisbat de Barcelona contra el P.Manel Pousa, amb el present escrit:

Volem manifestar el nostre suport a la seva persona i al que fa. És un dels signes més bonics i transparents de fidelitat a Jesús que avui té l’església catalana.

Lamentem el mal que el sol anunci del procés ja ha fet a una part molt important de la comunitat creient i l’escàndol que ha estat per la societat en general.

Creiem que “una altra església és possible”. Una església humil i que estigui al costat dels que pateixen. I una altra Jerarquia, lliure de pressions, que visqui amb llibertat l’esperit de l’evangeli.

Ens volem guiar per l’Esperit de Jesús, que acollia, no condemnava. La seva única referència davant del que patia va ser la misericòrdia. És la misericòrdia la única norma que volem que guiï ara i en el futur la nostra actuació de creients.

La persona està per damunt de la Llei. Davant d’aquest fet, i d’altres de semblants, tenim present que el mateix Jesús fou condemnat a mort d’acord amb la Llei, el Dret Canònic d’aleshores. No volem que torni a passar.

En conseqüència demanem que es faci pública la retirada d’aquest expedient i es rehabiliti davant l’església i la societat la persona i obra del P.Manel.

Barcelona 29 de març 2011


Primeres signatures: 
Jaume Botey Vallès, Víctor Hernández-Ramírez, Salvador Sol i Bachs, Xavier Alegre, Enric Canet Capeta, Concepció Rueda, Francesc Xammar Vidal, Juan Ignacio Latorre, Elvira Duran i Costell, Antoni Comín i Oliveres, Carles Gil-Saguer, Pere Vilaseca Canaleta, M Pilar Massana, Joan Lladó Pecanins, Montserrat Caus Elías, Santi Torres i Rocaginé, Manu Andueza Soteras, Josep M Monferrer, Laia de Ahumada, Xavier Casanovas Combalia, Nani Vall-llosera Moll De Alba, etc.

Links

Share for Success

Comment

2341

Signatures