Daniel White 0

Ovi, nu pleca de pe Facebook!

30 people have signed this petition. Add your name now!
Daniel White 0 Comments
30 people have signed. Add your voice!
3%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

In decursul lunii Decembrie, bunul nostru prieten Ovi a luat decizia drastica de a parasi popularul serviciu de socializare cunoscut drept Facebook, incepand cu prima zi a anului 2013. Inutil de precizat ce efecte devastatoare va avea aceasta decizie asupra vietii noastre sociale, asa ca e timpul sa tragem un semnal de alarma si sa-l readucem cu picioarele pe pamant. Poate a fost un moment de ratacire, poate nu, cert este ca trebuie sa-l pastram alaturi de noi. Initial am asteptat sa vad daca vine sau nu apocalipsa (pentru ca atunci nu mai avea nimeni Facebook), dar in situatia in care se pare ca n-am fost cuminti anul asta si n-am primit nici o apocalipsa, iata ca ne aflam la doar cateva zile distanta de despartirea virtuala de Ovi.

Ovi, motive ca sa ramai in continuare alaturi de noi sunt zeci, din pacate nu le pot insirui pe toate aici, dar o sa subliniez cateva:

1. In primul si primul rand, pentru ca o sa ne lipsesti.

2. Cine ne va mai incanta cu poezii minunate, citate mindblowing sau melodii frumoase? (Later edit: O sa crezi ca facem caterinca, dar in urma discutiile purtate pe marginea acestei petitii, s-a descoperit ca multe persoane au nevoie de citatele, poeziile si melodiile tale ca de aer).

3. Ce subiect de discutie vom mai avea noi cand vine vorba sa facem misto un pic de tine?

4. Cu cine ne mai taguim noi in diverse locatii ale acestei minunate planete? Acest punct afecteaza grav de tot si in mod direct cateva persoane.

5. Cui o sa mai avem noi placerea sa-i apasam minunatul buton "Like"?

6. Pacat de optiunea aia de 1 GB de trafic de la Vodafone.

Asa cum ziceam, motive ar mai fi zeci, dar ceea ce este important este ca te rugam sa mai analizezi un pic decizia si poate vei realiza ca a inchide contul nu e o solutie. Ramai pe Facebook!

Cu multa dragoste, 
Prietenii tai

Sponsor

Ursus Vault YouTube MINI Mihai Eminescu

Links

http://www.facebook.com/ovineacsu
Share for Success

Comment

30

Signatures