Decadent Sympozium 0

OBRAZAC ZA PRIKUPLJANJE POTPISA STUDENATA FILOZOFSKOG FAKULTETA U ZAGREBU, U SVRHU OBRANE DR. SC. MLADENA PLANINCA OD OPTUŽBI ZA NEPROFESIONALNOST

67 signers. Add your name now!
Decadent Sympozium 0 Comments
67 signers. Almost there! Add your voice!
95%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Osobe, niže potpisane, kao studenti Filozofskog fakulteta u Zagrebu, suglasne su u stavu kojim izriču molbu za odbacivanjem svih optužbi koje implicitno ili eksplicitno sadrže sugestiju o dr. sc. Mladenu Planincu, višem asistentu na katedri za Filozofsku antropologiju, kao seksualizatoru ili degradatoru studenata ili nastave, a zbog kojih je radno spriječen i kao slučaj doveden pred etičko povjerenstvo.

Smatramo neprimjerenim oslanjanje na anonimne izvore koje većina svjedočenjem osporava, prijavu iz motiva nevezanih za opis optužbe i neregularnim putem provedenu, pod evidentnošću huškanja studenata protiv optuženoga. Postoji li potreba za razmatranjem mogućeg profesionalnog propusta, studenti Filozofskog fakulteta u Zagrebu podržavaju provođenje primjerenih mjera, no nipošto koristeći se istim ili sličnim insinuacijama, istim ili sličnim načinom i pod istim ili sličnim uvjetima, ovdje potpisom svake osobe – odbačenima.

Potpisom svake pojedine osobe, molimo da se dr. sc. Mladenu Planincu vrati pravo i dužnost održavanja predavanja, konzultacija, mentorstva i ispita, odnosno studentima pravo pohađanja kolegija i izvršavanja obaveza kod dr. sc. Mladena Planinca, te u tom smislu, spriječi neopravdano oskvrnjenje njegova akademskog rada i ličnosti.

Studenti Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Links


Share for Success

Comment

67

Signatures