Aida Kapetanović 0

Odobrimo marihuanu, zabranimo Sanju Vlaisavljević

2025 signers. Add your name now!
Aida Kapetanović 0 Comments
2025 signers. Almost there! Add your voice!
95%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Svjedoci smo da u Bosni i Hercegovini, pored raznih otrova koji su dozvoljeni, a prije svih alkohola, marihuana nije dozvoljena. Marihuana nije dozvoljena čak ni u medicinske svrhe. Brojni su primjeri u kojima je marihuana mogla ublažiti patnje bolesnih, ali i uljepšati život svih onih koji je žele konzumirati. Ipak, marihuana je i dalje zabranjena!

Nasuprot tome, dozvoljena je Sanja Vlaisavljević! Kao i u slučaju marihuane, svjedoci smo koliko Sanja Vlaisavljević truje javnost. Ona širi o laži o brojnim ljudima, spletkari i blati sve koji joj ne odgovaraju, ili za koje dobije nalog iz političkih krugova da ih napadne! One koji ne misle kao ona, vrijeđa, pljuje i iznosi razne laži o njima. Zbog govora mržnje joj je i FaceBook ukinuo neke postove, a ona to predstavlja mobbingom!

I pored ogromnog neznanja, zalaganja za podjelu BiH i za segregaciju u obrazovanju, što je sve dokazano u tekstu portala Ekran.ba (http://ekran.ba/2017/01/17/skandalozni-doktorat-sa...) ona zahvaljujući uticaju muža, političkim pritiscima, medijskim haringama i korupciji treba da doktorira! Pritom, one koji su dokazali njen kriminal vrijeđa i blati! I sve joj to nije dovoljno, nego još želi zabraniti da se govori protiv nje! U tu svrhu je organizovala i neku peticiju, stvarno smiješno i žalosno!

Zato Društvo ljubitelja marihuane objavljuje peticiju kojom želimo zabraniti zlo koje širi Sanja Vlaisavljević i svi njoj slični, a podržati zakonsko odobravanje konzumiranja marihuane! Sramota je da je u BiH zabranjena marihuana, a dozvoljena Sanja Vlaisavljević! Sanja Vlaisavljević nije bitna kao osoba, nego kao simbol medijskog zla koje vlada u BiH.

ZATO PODRŽIMO ODOBRAVANJE MARIHUANE I ZABRANU SANJE VLAISAVLJEVIĆ!

Share for Success

Comment

2025

Signatures