Cicio Cosmin Cluj County 0

Primul festival de muzică electronică din Negrești-Oaș și ROCK

12 people have signed this petition. Add your name now!
Cicio Cosmin Cluj County 0 Comments
12 people have signed. Add your voice!
2%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Oaș Summer Fest 2016

Din cauza unor mici probleme care le-am avut cu fosta petiție am decis să facem alta care este mult mai accesibilă publicului. Am adăugat programului nostru și concerte ROCK!

Deoarece nu am reușit în decursul acestui an să reușim să ne lansăm în 2016 vom da din coate și vom încerca să ne atingem scopul acela de a avea primul Festival de Muzică Electronică ȘI ROCK din Negrești-Oaș.

Primul festival de muzică electronică ȘI ROCK, teambuilding și multe altele sub umbra unei povești se poate întâmpla la Negrești-Oaș. Deoarece vrem să promovăm comunitatea noastră și tineretul din această zonă am cugetat împreună cu echipa noastră de organizare un remediu prin care să îndeplinim o dorință pe care fiecare adolescent din Țara Oașului o dorește, aceea de ai aduce acasă propriul Festival de Muzică Electronică.

Nu toți avem condițiile necesare sau sițuația financiară așa de accesibilă să plecăm peste hotare la aceste festivaluri așa că dorim prin această petiție să adresăm un mesaj de ajutor primăriei și consiliului județean pentru a ne ajuta să promovăm tineretul din Negrești-Oaș.

La acest festival vor descinde cei mai buni dj din România și poate cu ajutorul vostru și din afară, vom introduce momente de stand-up comedy, concursuri interactive cu premii grozave.

Menține Rock-ul și Muzica Electronică în inima ta !


Share for Success

Comment

12

Signatures