BaDum Tsss 0

Никола Тодоров да се напие чаша вода од Дојранско езеро

327 people have signed this petition. Add your name now!
BaDum Tsss 0 Comments
327 people have signed. Add your voice!
17%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Според Државниот инспекторат, водата во Дојранското езеро е небезбедна за бањање.

Според министерот за здравство, Никола Тодоров, водата е исправна.

Инспекторатот има испитувања, Тодоров, пак, неговиот „чесен збор“.

Бидејќи делата се погласни од зборовите, бараме министерот да стави крај на дилемите на граѓаните и со свечено пиење чаша вода од Дојранското езеро да ни покаже дека ова лето безгрижно може да лудуваме во исправните води на дотичното езеро.

п.с ако не сака чаша вода, прифатливо е и повеќеминутно гњурење.

Share for Success

Comment

327

Signatures