Ramon Kool 0

Niftarlake - Plein af in pauzes

14 people have signed this petition. Add your name now!
Ramon Kool 0 Comments
14 people have signed. Add your voice!
4%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

DIT MAG 100% ANONIEM!

Beste leerlingen,
aangezien het Niftarlake vanaf 6-1-14 een "Anti-Rook" verbod heeft uitgebracht mogen de kinderen van het Niftarlake niet meer roken op het plein, en 100 meter buiten het plein, persoonlijk vind ik dit 100% nergens op slaan.

Vanaf 13-1-14 is de regel ingegaan dat niemand meer van het plein af mag in de pauzes, dit is nog belachelijker, stel je voor je bent uit? mag je dat het plein niet af? het resultaat van het 5e uur dat de hekken dicht waren : http://puu.sh/6jv3V.jpg

Vele kinderen stonden te wachten bij de poort, en dit kan gewoon NIET, stel je voor dat je uit ben? moet je dan nog 1 pauze wachtten voordat je het plein op mag? dacht het NIET, stel dat je naar de doctor moet? wie krijgt de schuld van het te laat komen bij je afspraak? NIFTARLAKE.

Zoals misschien te merken was in de 1e pauze op 13-1-14 ging het brand alarm af, ik heb persoonlijk met een leraar gepraat en die zij dat het GEEN oefening was, dus er is duidelijk iets gebeurd in de school, met 100% waarschijnlijkheid rokers, aangezien ze nergens mogen roken gaan ze in de school roken, toiletten, fietsen, en gaan ze alles proberen om te roken en van het plein af te komen.

Ik kan heel goed begrijpen dat Niftarlake wil helpen met het stoppen van de rokers, en waarschijnlijk ook deze petitie, wat ze niet gaat lukken. maar laat de kinderen zelf beslissen of ze roken of niet? het is hun probleem, niet die van het Niftarlake.

Ik zal mijn identiteit niet bekend maken, aangezien ik niet in de problemen wil komen hiermee, en geen zin heb ik een schorsing.

Signeer deze petitie zodat we deze stomme regels kunnen afschaffen!

Share for Success

Comment

14

Signatures