Dries Devillé 0

Neen tegen de Moskee in Essenbeek-St. Rochus!!

86 people have signed this petition. Add your name now!
Dries Devillé 0 Comments
86 people have signed. Add your voice!
9%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

PETITIE: NEEN TEGEN DE MOSKEE!!

De Moskeevereniging Arrahman in Halle wil in Essenbeek op de grens met St.Rochus een moskee bouwen van Arabische allure. Concreet liggen de plannen voor om de capaciteit te verhogen. Hierdoor zal de moskee dienst doen als een magneet om moslims uit andere gemeenten aan te trekken. De gevolgen voor de buurtbewoners zijn dan ook nefast. Zo zal dit project ongetwijfeld een weerslag hebben op de waarde van de omliggende huizen en percelen om van de overlast nog maar te zwijgen.

In een eerste fase tekende het Vlaams Belang al een bezwaarschrift in. Het College heeft de bouwaanvraag niet toegekend. De moskeevereniging zal nu haar plannen aanpassen om alsnog groen licht te krijgen.

Het spreekt voor zich dat het Vlaams Belang zich niet zomaar neerlegt bij de weg-met-ons-mentaliteit van de huidige beleidspartijen. Zij construeren een samenleving waar Europese symbolen als kerken verdwijnen en waar Arabische symbolen als moskeeën verschijnen. Die tendens waar ons eigen volk met haar eigen cultuur-historische waarden zich moet aanpassen, sterker nog plaats ruimen (!)voor andere culturen, is de omgekeerde wereld.

Zeg daarom mee neen tegen de moskee!! Teken onze petitie!!

Share for Success

Comment

86

Signatures