Attila Bauer 0

Menza

82 signers. Add your name now!
Attila Bauer 0 Comments
82 signers. Almost there! Add your voice!
82%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Tisztelt Németh Angéla!

A Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium szülői munkaközössége az alábbi észrevételekkel fordul Önhöz, melyben szíves közbenjárását kérjük.

Az iskolába érkező ebéd minősége szeptember óta folyamatosan romlik. A gyerekek sokszor fel sem ismerik, mi kerül a tányérjukra. Az ételek sokszor túl vannak főzve, máskor kemények, nem rendesen megfőzött állagúak. Rendszeresen sótlan és íztelen a főétel, amit gyakran nem esznek meg, így egész nap főtt étel nélkül ülnek az iskolában.

Egyre több gyermek kéri otthon, hogy ne fizessék be a szülők, ami szülőként nem elfogadható.

Levelünkhöz mellékeljük azon szülők aláírását, akik fenti levél tartalmával egyetértve kérik, hogy iskolánk menzáján olyan változás történjen, mely biztosítja a fejlődő szervezetek megfelelő táplálkozását.

Az aláírások mennyiségéből látszik, hogy nem egy-két gyermek finnyásságáról, válogatásáról van szó, hanem egyre több panaszról, ami súlyos konyhatechnikai hibákra vezethető vissza.

Továbbá szeretnénk kérni, hogy azok, akik beszedéssel fizetik az étkezést, hamarabb kapják meg a számlát és időben értesüljenek az esetleges lemondások levonásáról.

Bízva mielőbbi intézkedésében!

Tisztelettel,

Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium Szülői Munkaközössége

Budapest, 2017. február. 6.

Share for Success

Comment

82

Signatures