Hrvoje Jukić 0

Memorijalni turnir Robert Komen

20 people have signed this petition. Add your name now!
Hrvoje Jukić 0 Comments
20 people have signed. Add your voice!
1%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Dragi prijatelji,
ovim putem pozivam Vas da podržite ideju oko preimenovanja turnira Kvarnerska rivijera u "Memorijalni turnir Robert Komen".
Mislim da bi na taj način dostojanstveno odali počast čovjeku koji je nažalost svih nas prerano preminuo ali je za vrijeme svog života cijelo svoje znanje, ljubavi i požrtvovnost dao tom turniru, HNK Rijeci, gradu Rijeci i hrvatskom nogometu.
Svi koji su poznavali Roberta znaju za njegov predan rad sa ciljem dizanja kvalitete hrvatskog nogometa, te znaju koliko srčano je iznosio nove ideje i koliko je truda i vlastite žrtve doprinio kako za taj sam turnir tako i za cijeli nogomet.
Ova inicijativa ne odnosi se samo na HNK Rijeku kao organizatora tog turnira, navijače HNK Rijeka-Armadu, ova inicijativa se odnosi na sve navijačke skupine, sportske djelatnike, novinare...sve koji prate sport, a posebice nogomet.
Robert Komen je to zaslužio.
Nadam se da će te ovu inicijativu podržati i da ćemo skupiti dovoljno sljedbenika ove ideje kako bi se cilj ispunio i kako bi na dostojanstven način odali počast Velikom čovjeku-Robertu. Hrvoje Jukić

Share for Success

Comment

20

Signatures