Elton Bleta 0

Mbështetje ndaj nismës së reformimit te djathtës në Shqipëri

21 people have signed this petition. Add your name now!
Elton Bleta 0 Comments
21 people have signed. Add your voice!
3%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

  • Të dashur miq dhe atdhetarë Kryeministri Rama në Shqipëri dhe qeveria e tij është thyer në një kukull të George Soros që perveç varfërisë që ai kërkon ta mbajë Shqipërinë është duke zbatuar dhe ideologjinë e tij "Shoqeria e Hapur" që është vetem shthurja e shoqërisë tonë shqiptare nga te gjitha anët. Qeveria Rama tashmë ka dëshmuar prej vitesh se financohet nga George Soros si edhe një pjesë e opozites po ashtu.Para disa kohesh Z.Sali Berisha ka filluar nje nismë për të reformuar opozitën shqiptare dhe Partinë Demokratike dhe ka nevojë për mbështetjen tonë morale. Vetëm reformimi i opozitës me parime te djathta Konservatore Republikane njësoj si Partia Republikane në Shtet e Bashkuara të Amerikës do ta luftojë të majtën radikale në Shqipëri. Ambasadorja e SHBA ne Shqipëri i tejkaloi kompetencat e saj kur detyroi Kryetarin e Opozitës te përjashtonte Z.Sali Berisha nga Grupi Parlamentar i Partise Demokratike pas deklarimit të Z.Berisha si i pavlefshëm për të udhëtuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga Z.Blinken që është Sekretari i Shtetit Amerikan në bazë të akuzave për korrupsion dhe dhe shfrytëzim i postit për të penguar proçeset demokratike në Shqipëri. Po ashtu edhe Sekretari i Shtetit Z.Blinken pasi u pyet disa herë nga Kongresmeni Republikan Z.Zeldin për faktet që ai kishte ndaj Z.Berisha për përfshirjen në korrupsion Z.Blinken nuk dha asnjë fakt apo provë. Kjo tregon qartë se Z.Blinken ka vepruar si vegël e George Soros. Nëse nuk veprojmë tani kunder George Soros dhe veglave të tij në të ardhmen do jetë shumë vonë. Le të bashkohemi dhe brezat e ardhshëm pasi kjo është një luftë globale që kërkon ndihmën e të gjithëve. Ju ftoj ta firmosni këtë peticion si solidarizim mbështetje ndaj Z.Sali Berisha.

Share for Success

Comment

21

Signatures