grobar 11070 0

Mali da otkaze F4 2018. u Bg

16 people have signed this petition. Add your name now!
grobar 11070 0 Comments
16 people have signed. Add your voice!
2%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Postovani ljubitelji sporta u Beogradu i Srbiji,

Najljubaznije vas molim da podrzite peticiju da gradonacelnik Beograda uputi otvoreno pismo predsedniku ULEB Evrolige u kome otkazuje organizacinu F4 2018. god, ako ne dobije garancije da ce KK Partizan igrati Evroligu 2017/2018 u slucaju da se kroz ABA ligu kvalifikuje.

Mail sa jasnim zahtevom da gradonacelnik stane u odbranu beogradskog i srpskog sporta sam poslao juce gradonacelniku, KK Partizan i svim relevantnim novinskim redakcijama. Ocekujem i reakciju sa njihove strane, jer kao narod ne mozemo vise da trpimo ponizavanja svake vrste.

Hvala na podrsci svim ljudima dobre volje, postenim i casnim poklonicima sporta.

Postovani gospodine Mali,

Kao covek koji je rodjen, zivi i radi u Beogradu izuzetno mi je veliko zadovoljstvo kad vidim da je nas grad otvoren i zainteresovan za organizaciju velikih evropskih i svetskih sportskih manifestacija.
To sigurno pored ocekivanog profita podize rejting kako gradu tako i nasoj drzavi Srbiji.

U trenutku kada potpisujemo domacinstvo za F4 Evrolige 2018, gospodin predsednik Evrolige Djordi Bartomeu javno sikanira najtrofejniji kosarkaski klub sa ovih prostora beogradski Partizan,
nedvosmisleno porucivsi da iako postane sampion ABA lige nece imati mesta u njegovoj Evroligi, sto mu po pravilniku takmicenja pripada.

U ovom trenutku odgovornost je na Vama. Treba da stanete u zastitu beogradskog Partizana i otkazete domacinstvo gospodinu Bartomeu, u slucaju da ne promeni odluku.
Ocekujem da cete mu uputiti otvoreno pismo na ovu temu i time braniti interese i dostojanstvo beogradskog i srpskog sporta, ujedno i interese KK Partizan.

Na mail sam stavio i KK Partizan, kako bi bili informisani, kao i vecinu novinskih redakcija, koje budu zelele da objave moj mail.

U interesu beogradskog i srpskog sporta

S postovanjem,

Kvalifikovani kosarkaski zaljubljenik i Beogradjanin

Sale N U

Share for Success

Comment

16

Signatures