Wage Johansson 0

Lat dem aterforenas!

14 people have signed this petition. Add your name now!
Wage Johansson 0 Comments
14 people have signed. Add your voice!
1%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Det finns ett fantastiskt fint gammalt par i Småland, de har fostrat tre barn och har sammanlagt fyra barnbarn, som de älskar över allt annat. De har levt ett strävsamt liv, jobbat hårt, men också ägnat sig åt ideell verksamhet. När deras yngsta barnbarn kom till världen var glädjen mycket stor. De hade en tät och god kontakt med den lilla flickan under hennes första fyra år. Alla jular firades till exempel hemma hos morföräldrarna enligt gamla traditioner. På somrarna var flickan också mycket i Småland. Mormor och flickan bakade och pysslade, morfadern tog med henne på fisketurer och de byggde snögubbar tillsammans.

Sedan hände en tragedi; flickan flyttades – mot sin vilja – till fadern. Han upprepade löften om att besöka morföräldrarna med flickan, i domstol likväl som i telefon, med flickans moster. Så skedde däremot aldrig. Detta är fyra år sedan (2008). Förra vintern försvårades läget ytterligare. I dokument framkommer att flickan upprepar att hon vill bo hos sin mamma – kan hon inte det så vill hon bo hos mormor och morfar. Myndigheterna negligerar flickan totalt.

När man ser de här tre människorna tillsammans så ser man också en innerlig och djup kärlek. Vi anser att det är grymt att de hålls åtskilda. Enligt mänskliga rättigheter ska familjer återförenas. Låt det även gälla denna familj!

Facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Christmas-tragedy/508842482466734?ref=ts&fref=ts

Links


Share for Success

Comment

14

Signatures