eric Schampaert 0

Red de lindebomen en horeca op de Keyserlei, Antwerpen

289 people have signed this petition. Add your name now!
eric Schampaert 0 Comments
289 people have signed. Add your voice!
58%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Deze petitie vraagt om verduidelijking i.v.m de afgeleverde vergunning GSA/8.00/11002/5839.1 en steunt de vernietiging van de vergunning aanleg Keyserlei om de volgende redenen:

1. 96 gezonde prachtige keizerlijke lindebomen op de Keyserlei worden gerooid ALS JE NIETS DOET! Wist je dat er in Afrika (en Vlaanderen) enorme acties zijn om bomen aan te planten? In Antwerpen rooien wij gezonde bomen en vervangen wij die met een kleinere soort in plaats van deze op een andere plek aan te planten. Antwerpen wordt echt een betonnen stad ALS JE NIETS DOET!

2. Laat Antwerpen terug leven en zeg NEE aan de langzame versmachting van de Horeca.  Geef de Keyserlei de Grandeur van de Parijse Boulevards weer! En stop het boerenbedrog!

3. Stop geldverspilling door snelle aanpassing van niet goed bedachte projecten. Cfr. de niet op zijn plaats zijnde, niet onderhoudsvriendelijke en niet tijdsbestande gele betonplaat die zouden worden gebruikt in het huidige ontwerp van de heraanleg van de Keyserlei.

Wil je in Antwerpen nog kunnen ademen? Wil je dat in jouw stad nog plaatsen zijn waar het gezellig vertoeven is? Waar de middenstand nog floreert? Straten met een gezellige, groene, warme sfeer? Wil je in Antwerpen minder straten zonder personaliteit hebben? Wil je nog genieten van de heerlijke geur van de lindenbloemen? Heb jij iets te zeggen over jouw buurt? Of praat je tegen dovemansoren in het stadsbestuur?

Reageer nu en teken de on-line petitie Red de lindebomen, horeca en de handelszaken op de Keyzerlei 

In September is een stedebouwkundige vergunning verleend door de gewestelijke stedebouwkundige ambtenaar aan het college van burgermeester en schepenen van de stad Antwerpen (ref GSA 8.00/11002/5839.1). Er werd beroep aangetekend bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen. Maar verwelkomen natuurlijk meer initiatieven. Tijd voor een Antwerpse lente! Met lindebomen a.u.b.

Red Antwerpen. Hoofdstad van Vlaanderen

 

Lees het nieuws artikel op http://travel4singles.be/keyserlei.pdf

Links

Share for Success

Comment

289

Signatures