Roland Sylejmani 0

Kerkojme Doreheqjen e Rektorit Ibrahim Gashi !

178 people have signed this petition. Add your name now!
Roland Sylejmani 0 Comments
178 people have signed. Add your voice!
18%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

1. Dorëheqja e rektorit;

2. Hetimi deri në fund i të gjitha keqpërdorimeve në UP;

3. Verifikimi i të gjitha thirrjeve akademike dhe doktoratave;

4. Ndryshimi i Statutit të UP-së, për ta shtuar autonominë, transparencën dhe për të larguar politikën nga UP-ja;

Share for Success

Comment

178

Signatures